Zo kijk je Pluto TV gemakkelijk in Nederland! | VPNGids (2024)

Klik hier voor een samenvatting van dit artikel

Pluto TV in Nederland kijken: een korte samenvatting

Ooit van Pluto TV gehoord? Pluto TV is een gratis streamingdienst waar je veel nostalgische films en series kunt kijken. De streamingdienst is op dit moment helaas nog niet beschikbaar in Nederland en België.

Wél kun je de streamingdienst deblokkeren met behulp van een VPN. Dat doe je zo:

  1. Sluit een abonnement af bij een betrouwbare en snelle VPN-service zoals NordVPN.
  2. Download de VPN-software en log in met je account.
  3. Selecteer een server in de VS en zet je VPN-verbinding aan.
  4. Ga naar Pluto.tv en geniet!

Wanneer je deze simpele stappen volgt, kun je in Nederland en België, maar ook in andere landen toegang krijgen tot Pluto TV. Wil je direct aan de slag? Sluit dan meteen een abonnement op NordVPN af door op de onderstaande button te klikken!

NordVPN

Aanbieding

Krijg tot 73% korting + 3 maanden gratis bij een tweejarig abonnement!

Bezoek NordVPN

Meer weten over Pluto TV? Je leest alle ins en outs in dit artikel.

Genoeg van al die prijzige streamingabonnementen? Gelukkig zijn er ook gratis diensten beschikbaar zoals Pluto TV. De streamingdienst heeft een uitgebreide bibliotheek met klassieke films en shows. Daarnaast heeft Pluto TV ook steeds meer nieuwere films in zijn aanbod.

Ideaal aan deze streamingservice is ook dat je geen account nodig hebt. Je hoeft dus alleen naar de Pluto TV-website te navigeren en je kunt al naar hartenlust films en series streamen.

Helaas is Pluto TV niet beschikbaar in Nederland en België. Gelukkig is er een manier om toch toegang te krijgen!

Hoe kijk ik Pluto TV in Nederland?

Om ook in Nederland en België Pluto TV te kunnen kijken, heb je een VPN (Virtual Private Network) nodig. Een VPN leidt je internetverbinding om via servers in specifieke landen, waardoor je IP-adres ergens anders vandaan lijkt te komen.

Verbind met een VPN-server in een land waar Pluto TV wel beschikbaar is, zoals het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada of Australië.

Als je verbinding maakt met een Amerikaanse VPN-server, krijg je bijvoorbeeld een Amerikaans IP-adres. De streamingdienst denkt dan dat je vanuit Amerika de streamingdienst bezoekt. Op deze manier kun je dus ook vanuit Nederland genieten van het filmaanbod van Pluto TV.

Wij raden NordVPN aan voor het kijken van Pluto.tv. Deze snelle en veilige VPN is erg goed in het deblokkeren van geoblokkades. Klik op onderstaande button om NordVPN tijdelijk af te sluiten met 73% korting.

Kijk Pluto TV in Nederland met NordVPN

Toegang tot Pluto TV in Nederland: stappenplan

Of je nu in Nederland bent of op vakantie: met deze 6 stappen kijk je gratis Pluto TV waar je ook bent.

  1. Sluit een abonnement af bij een VPN. Wij raden NordVPN aan door de grote hoeveelheid snelle servers waarmee wij altijd toegang krijgen tot Pluto.tv.
  2. Download de VPN-software.
  3. Installeer de VPN-app.
  4. Log in met de gegevens die je bij je aanmelding gebruikt hebt.
  5. Kies een server uit de VS, het VK of een ander land waar Pluto TV beschikbaar is.
  6. Surf naar Pluto.tv en genieten maar!

De beste VPN’s om Pluto TV te streamen

In onze zoektocht naar de perfecte VPN voor Pluto TV hebben we verschillende dingen meegenomen. We keken naar de snelheid, het aantal servers en het gebruiksgemak. Uiteraard namen we ook mee of de VPN’s eerlijk geprijsd zijn en of ze een trial aanbieden waardoor je het een periode gratis kunt uitproberen.

We hebben de VPN’s uitvoerig getest met de gratis streamindienst en de opties hieronder laten je veilig ongelimiteerd genieten van het grote streamingaanbod.

NordVPN: beste VPN voor Pluto TV in Nederland

NordVPN

Onze keuze

Aanbieding

Krijg tot 73% korting + 3 maanden gratis bij een tweejarig abonnement!

Vanaf

€ 3.09

9.3

  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs

BezoekNordVPN

NordVPN staat met een reden bovenaan onze lijst beste VPN-providers. Met meer dan 6000+ servers over de hele wereld kun je alle content unblocken die je wilt. Tijdens het testen merkten we dat we eenvoudig gebruik konden maken van Pluto TV via NordVPN-servers in verschillende landen.

Twee mooie bijkomstigheden van deze provider zijn de obfuscated servers en dedicated IP-adressen. Obfuscated servers zijn VPN-servers die extra verborgen blijven. Dus websites zien niet dat je via een VPN online gaat. Dit is heel handig bij bijvoorbeeld Netflix die VPN-gebruik probeert tegen te gaan.

Met een dedicated IP heb je bovendien een eigen IP-adres via een externe server. Hierdoor is de kans groter dat je toch toegang krijgt tot streamingdiensten die VPN-gebruik proberen tegen te gaan. Pluto TV konden we met de reguliere NordVPN-servers ook al eenvoudig bereiken.

NordVPN heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast heeft NordVPN een 30-dagen geld-terug-garantie waardoor je de service eerst rustig kunt testen.

Surfshark: goedkoop Pluto TV streamen

Surfshark

Aanbieding

Bespaar 86% + 3 maanden gratis!

Vanaf

€ 2.19

9.0

  • Zeer gebruiksvriendelijk met Netflix en torrents werkend
  • 30 dagen geld-terug-garantie. No questions asked!
  • Goedkoop en veel extra opties

BezoekSurfshark

Ook Surfshark is een goede keuze. Het een solide VPN voor streaming, want het is een van de snelste VPN’s van dit moment. Daarnaast is de service erg betrouwbaar en goedkoop. Wij kregen zonder problemen toegang tot Pluto TV via Surfshark-servers.

In vergelijking met andere VPN’s kun je Surfshark op een onbeperkt aantal apparaten gebruiken. Dit is een groot pluspunt voor grote huishoudens. Ook niet onbelangrijk: Surfshark heeft een 30-dagen geld-terug-garantie die je kunt gebruiken als gratis proefversie om te kijken of de service je bevalt.

Wil je met een beperkt budget een VPN gebruiken om Pluto TV te kunnen kijken? Kies dan voor Surfshark.

Private Internet Access: perfect voor anoniem Pluto TV streamen

PIA

Aanbieding

Koop PIA met 81% korting!

Vanaf

€ 1.99

8.6

  • Sterke focus op privacy en security
  • Scherp geprijsd
  • Snelle, stabiele servers

BezoekPIA

Private Internet Access, in de volksmond ook wel PIA genoemd, is een erg goede VPN voor Pluto TV-kijkers. Zoals de naam al zegt, focust deze VPN-aanbieder zich voornamelijk op jouw online veiligheid en privacy. Het doet echter helemaal niet onder voor de andere aanbieders als het aankomt op snelheid.

Voor een klein prijsje beschermt PIA je online identiteit én geeft het je toegang tot Pluto TV en andere streamingdiensten. Zo geniet je helemaal anoniem van je favoriete films, ook van je guilty pleasures.

Bovendien test je ook deze service helemaal gratis uit door gebruik te maken van de 30-dagen geld-terug-garantie van PIA.

Wat kun je kijken op Pluto TV?

Pluto TV, opgericht in 2013 en gefinancierd door Viacom CBS, heeft in de afgelopen jaren een indrukwekkend aanbod opgebouwd. De gratis streamingdienst heeft twee secties, waardoor je jouw favoriete series en films erg gemakkelijk kunt vinden.

Aan de ene kant heeft het een on demand-sectie. Hier kun je series bingen, zoals je dat ook op Netflix zou doen. Daarnaast heeft Pluto TV tv-kanalen, zodat je op gezette tijden specifieke programma’s kunt kijken.

Pluto TV-zenders

Als je weet dat je een specifiek genre wilt kijken, maar je hebt geen idee welke specifieke film je wilt zien, dan kun je bij Pluto TV gemakkelijk naar een tv-kanaal zappen. Het platform heeft verschillende generieke zenders die gekoppeld zijn aan genres zoals westerns, reality tv, cultfilms en documentaires.

Ook zijn er een heleboel kinder-, muziek- en sportzenders. Daarnaast zijn er een heleboel kanalen die constant afleveringen van een specifieke show uitzenden. Hieronder vind je een greep uit het aanbod van zenders:

  • Star Trek
  • The Walking Dead Universe
  • CSI
  • Midsomer Murders
  • Top Gear
  • Dr. Phil
  • The Addams Family
  • Doctor Who
  • Hell’s Kitchen
  • The Joy of Painting with Bob Ross

Er zijn daarnaast nog meer dan genoeg andere Pluto TV-kanalen, onderverdeeld in 16 overkoepelende categorieën. Denk aan een categorie als ‘DIY’, waar je kook- en woonshows kijkt, of ‘En Español’ waar je jouw Spaans kunt oefenen. Is een film of show vintage? Dan is de kans sowieso groot dat je deze terugziet op de streamingdienst.

Het zenderaanbod verschilt per land en is uiteraard het grootst in de VS.

Pluto TV on demand

Het tweede gedeelte van Pluto TV is de on demand-sectie. Hier kun je allerlei films, series en sportwedstrijden rustig terugkijken wanneer het jou uitkomt. Dit gedeelte lijkt meer op klassieke streamingdiensten zoals Netflix en HBO Max.

Ook het on demand-aanbod verschilt per land. Vooral het Amerikaanse en Britse aanbod is hier aan te raden. Mocht je series of films via de Duitse variant willen kijken, dan kun je er bijvoorbeeld tegenaan lopen dat de meeste films nagesynchroniseerd zijn.

Een greep van topfilms die je op de Amerikaanse Pluto TV kunt streamen ziet er als volgt uit:

  • Mean Girls
  • Saving Private Ryan
  • Top Gun
  • Superbad
  • Pulp Fiction
  • Scream
  • Star Trek
  • Clueless
  • Mission Impossible
  • Good Will Hunting

Waarom kan ik geen Pluto TV kijken in Nederland en België?

Streamingdiensten kopen rechten van films en series om deze in bepaalde regio’s te mogen tonen. Hierdoor zijn ze verplicht om bezoekers buiten die regio’s te weren.

Dit is dan ook de reden dat je in Nederland en België geen gebruik kunt maken van Pluto TV. De rechten van de films en series op Pluto liggen in Nederland en België misschien wel bij andere partijen zoals Netflix of Videoland.

Om dezelfde reden verschilt het aanbod van streamingdiensten soms per land. Zo staat de Amerikaanse Netflix erom bekend de meeste films en series te hebben en is het aanbod in Nederland een stuk kleiner.

Aanbod overal anders

In de landen waar Pluto TV wel beschikbaar is verschilt het aanbod ook nog behoorlijk. Wederom ligt het er maar net aan waar de rechten voor een film liggen in een bepaalde regio.

Dit is bijvoorbeeld de reden dat de streamingdienst een kleiner aanbod heeft in Canada. De bedrijven die de lokale licentierechten voor Canada op dit moment bezitten, willen ze simpelweg niet verkopen.

Waar kan ik Pluto TV gratis kijken?

Zo kijk je Pluto TV gemakkelijk in Nederland! | VPNGids (6)

Pluto TV is momenteel niet overal beschikbaar. In Nederland en België kun je helaas niet zomaar gebruikmaken van de gratis streamingdienst. Momenteel is de streamingdienst wel beschikbaar in de volgende landen:

  • Australië
  • Canada (in beperkte mate)
  • Denemarken
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Italië
  • Noorwegen
  • Oostenrijk
  • Spanje
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten
  • Zwitserland
  • Zweden

In andere regio’s krijg je een variant van de onderstaande boodschap te zien wanneer je de website bezoekt. Wij zagen zelf dit bericht niet toen we vanuit Nederland Pluto.tv bezochten; wellicht omdat er geen concrete plannen zijn om Pluto TV naar Nederland te halen.

Zo kijk je Pluto TV gemakkelijk in Nederland! | VPNGids (7)

Maar zoals je eerder in dit artikel hebt kunnen lezen, kun je vanuit Nederland dus prima gebruikmaken van de gratis films en series op Pluto TV met een VPN. Regel het direct met NordVPN via de knop hieronder en profiteer van 73% korting!

Stream Pluto TV in Nederland met NordVPN

Conclusie: Pluto TV in Nederland kijken

Pluto TV biedt een breed scala films, series en shows die niet altijd via Nederlandse tv-kanalen te bekijken zijn. Wil je Pluto.tv kijken, maar ben je niet op een van de geografisch ondersteunde locaties? Dan heb je een VPN nodig om van de collectie vintage en moderne shows op Pluto te genieten.

Dit is gelukkig helemaal niet ingewikkeld. Met een goede streaming-VPN, zoals NordVPN kun je eenvoudig vanuit Nederland Pluto TV kijken!

Deblokkeer Pluto TV met NordVPN

Zoek je meer gratis streamingdiensten? Lees dan ook ons artikel over Tubi TV of over Crackle. Kijk uit met illegale streamingdiensten als Soap2Day. Gelukkig zijn er ook genoeg legale alternatieven voor Soap2day

Nu je toch een VPN-abonnement hebt kun je deze ook gebruiken om andere buitenlandse streamingdiensten te deblokkeren vanuit Nederland:

  • Peaco*ck TV kijken in Nederland
  • BBC iPlayer kijken in Nederland
  • ITVX kijken in Nederland

Bekijk Pluto TV in Nederland: veelgestelde vragen

Zit je nog met vragen over Pluto TV? Misschien vind je jouw antwoord hier wel terug!

Is Pluto TV gratis?

Ja, Pluto TV is gratis. Het verdient geld met advertenties, die erg lijken op wat je zou zien als je naar de echte tv kijkt. Het feit dat je de advertenties op geen enkele manier kunt uitschakelen, is voor sommigen een nadeel, maar dat laten we je helemaal zelf beslissen.

Normaal kun je Pluto TV in Nederland niet kijken, maar met een goede VPN zoals NordVPN kun je deze geoblokkade omzeilen.

Kun je Pluto TV vanuit Nederland kijken?

Met een VPN kun je Pluto TV zeker vanuit Nederland kijken. Maak verbinding met een Amerikaanse server om een Amerikaans IP-adres te krijgen. De streamingdienst zal hierdoor denken dat jij in de Verenigde Staten bent.

Wat is de beste VPN voor Pluto TV?

Wij kunnen voor het unblocken van Pluto TVNordVPN aanraden. Deze VPN-dienst werkte in onze tests goed met Pluto TV dankzij zijn snelle servers over de hele wereld. We konden zonder haperingen streamen en genieten van een groot gratis aanbod aan films en series.

Wat kijk ik op Pluto TV?

Het aanbod van Pluto TV verschilt per land. Maar mocht je met een VPN-server in Amerika zijn verbonden dan kun je genieten van een groot aantal zenders in alle denkbare genres. Pluto TV heeft daarnaast ook specifieke zenders voor shows als CSI, Star Trek, Doctor Who, en Midsomer Murders.

Het filmaanbod verschilt, maar momenteel kijk je op de Amerikaanse Pluto TV topfilms als Pulp Fiction, Top Gun, Mission Impossible, Clueless, Scream en nog veel meer.

Kun je Pluto TV vanuit Canada kijken?

Ja, je kunt Pluto TV vanuit Canada kijken. Pluto TV biedt een aantal shows voor Canadezen en je hebt geen VPN nodig om toegang te krijgen tot de website. Het aanbod van Pluto TV in Canada is echter kleiner dan dat in de VS, dus als je er het beste van wilt maken, heb je een VPN nodig om Pluto TV te kijken.

Hoe kan ik Pluto TV kijken in België?

Om Pluto TV te kijken in België heb je een VPN nodig. Maak verbinding met een server in Amerika om een Amerikaans IP-adres te krijgen. De streamingdienst zal denken dat je in de Verenigde Staten bent en hierdoor krijg je ook vanuit België toegang.

Is Pluto TV legaal?

Pluto TV is volledig legaal. Je kunt gratis naar de streamingdienst kijken vanwege de gratis advertenties die getoond worden.

Zo kijk je Pluto TV gemakkelijk in Nederland! | VPNGids (8)

David Janssen

Cybersecurity analist

David is cybersecurity analist en een van de oprichters van VPNgids.nl. Sinds 2014 heeft hij internationale ervaring opgedaan in het werken met overheden, NGO’s en de private sector als cybersecurity- en VPN-deskundige en adviseur.

Meer artikelen uit de sectie Streaming

Zo kijk je Pluto TV gemakkelijk in Nederland! | VPNGids (9)

Top 10 beste Nederlandse films op Videoland

6 augustus 2024

Zo kijk je Pluto TV gemakkelijk in Nederland! | VPNGids (10)

Videoland-abonnement kiezen: wat kost Videoland per maand?

31 juli 2024

Zo kijk je Pluto TV gemakkelijk in Nederland! | VPNGids (11)

Top 10 beste waargebeurde films op Netflix

22 juli 2024

Zo kijk je Pluto TV gemakkelijk in Nederland! | VPNGids (2024)

References

Top Articles
Right Hand Itching: What Does It Mean for You? - Wealthy Nickel
COSTA RICA SUSCRIBE IMPORTANTE CONTRATO CON BANCO JAPONÉS - PDF Descargar libre
Public Opinion Obituaries Chambersburg Pa
Frank Lloyd Wright, born 150 years ago, still fascinates
Craigslist Benton Harbor Michigan
Wmu Course Offerings
THE 10 BEST Women's Retreats in Germany for September 2024
Linkvertise Bypass 2023
Sissy Hypno Gif
Bank Of America Appointments Near Me
Mlifeinsider Okta
FAQ: Pressure-Treated Wood
Payment and Ticket Options | Greyhound
Paradise leaked: An analysis of offshore data leaks
Sport-News heute – Schweiz & International | aktuell im Ticker
Trac Cbna
10-Day Weather Forecast for Santa Cruz, CA - The Weather Channel | weather.com
Edicts Of The Prime Designate
Welcome to GradeBook
Healthier Homes | Coronavirus Protocol | Stanley Steemer - Stanley Steemer | The Steem Team
north jersey garage & moving sales - craigslist
Highmark Wholecare Otc Store
A Cup of Cozy – Podcast
Foolproof Module 6 Test Answers
4 Times Rihanna Showed Solidarity for Social Movements Around the World
Mikayla Campinos: Unveiling The Truth Behind The Leaked Content
Isablove
Bridgestone Tire Dealer Near Me
Life Insurance Policies | New York Life
Khatrimmaza
Half Inning In Which The Home Team Bats Crossword
Where Can I Cash A Huntington National Bank Check
Culver's Hartland Flavor Of The Day
De beste uitvaartdiensten die goede rituele diensten aanbieden voor de laatste rituelen
Games R Us Dallas
Hingham Police Scanner Wicked Local
Vision Source: Premier Network of Independent Optometrists
Craiglist Hollywood
Taylor University Baseball Roster
South Bend Tribune Online
Panorama Charter Portal
Discover Things To Do In Lubbock
Traumasoft Butler
Royals Yankees Score
Academic Notice and Subject to Dismissal
Candise Yang Acupuncture
How to Connect Jabra Earbuds to an iPhone | Decortweaks
Madden 23 Can't Hire Offensive Coordinator
David Turner Evangelist Net Worth
Dcuo Wiki
Att Corporate Store Location
Southern Blotting: Principle, Steps, Applications | Microbe Online
Latest Posts
Article information

Author: Arline Emard IV

Last Updated:

Views: 5837

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arline Emard IV

Birthday: 1996-07-10

Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

Phone: +13454700762376

Job: Administration Technician

Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.